Friday, September 16, 2022

THE INCREDIBLE HEAVINESS OF "BAD MOUTHING".

TO YOU WHO DO NOT HAVE SHELL SHOCK AND WHO DID NOT EXPERIENCE THE "BAD MOUTHING" I HAVE ENDURED, TO YOU IT MIGHT BE INCONCEIVABLE THAT THE COMBINATION OF THE TWO COULD BE AN ABSOLUTELY DEMORALIZING AND A TOTALLY CRUSHING CAUSE OF LONG TERM VIRTUAL PARALYSIS.


YOU WILL HAVE AN EVEN HARDER TIME WITH THE SCENARIO IN 1998 WHEN I DECIDED THAT I WOULD PURSUE THE ABSOLUTELY NORMAL ADJUDICATION OF THE MOTOR VEHICLE COLLISION WHICH DESTROYED MY FULL SIZE OLDSMOBILE.  I WAS INJURED BY THE DECEMBER 1997 COLLISION AND I ASKED MY NOTARY, JULIE COPP TO  RECOMMEND A LAWYER TO ME.


SHE RECOMMENDED CHRIS BING AND HE TOLD ME HE COULD NOT REPRESENT A PERSON LIKE ME AS IT WOULD BE A STAIN ON HIS LAW FIRM. NOW I KNOW HE HAD BEEN EXPOSED TO MY EX-WIFE'S AND MY FORMER GIRLFRIEND'S EX- BOYFRIEND'S DEFAMATION OF MYSELF.


CHRIS BING WOULD NOT TELL ME WHERE HE HAD GOTTEN THE: I BELIEVE ALLEGATIONS THAT I WAS A PERVERTED HOMOSEXUAL CHILD MOLESTER.


NOT MUCH LATER I ENDED UP PROFOUNDLY PARALYZED. WAS IT THE ACCIDENT OR WAS IT THE INCREDIBLE HEAVINESS OF "BAD MOUTHING"? 

1 comment:

  1. More bullshit. I knew you quite well. You were not paralyzed and were quite active.

    You need to try to dominate any situation you find yourself in. Not understanding humans are very used to this behaviour and will not cooperate. This has led you to so many conflicts you have lost, resoundingly on some occasions.

    As you have mental problems this has driven you into humiliation related incidents, and driven you mad really.

    ReplyDelete

ECONOMIC GOOD SENSE POSTED ON DRUNKYCOCAMOVISION

  INSURANCE DOES NOT INDEMNIFY CLAIMANTS PROPERLY WHEN A PERSON IS INJURED AND THE GOVERNMENT MANDATED REMEDY IS SOUGHT THE RESULTS ARE OFTE...