Wednesday, April 20, 2022

Dark imaginings drive much of our world wide madness from Rampaging Narcs to Vladimir Putin to Dogcatchers with a right to Investigate without a warrant but with Police waiting in the Wings. Hurray, the Power of Dark Imaginings

 

Dark Imaginings Live performance by Lindon Collard

Image

Dark Imaginings drove my Mother, My Wife, My Brother, My Sister, the Fake 911 caller neighbors, the Fake Women as Fake Police, Fake Insurance Adjusters, Fake Politicians and so much more.

There are Fake Men Faking  Doing Jobs too. My MLA is a Fake .

There are Fake Men not doing any job, just causing trouble. CC, Pengun, Poodlemaster will fake like a malignant narcissist woman.


Dark Imaginings they have in their bad heads.

THE SOURCE OF DITZKRIEG

I BELIEVE I HAVE RECOGNIZED THE FOUNDATION AND ORIGINS OF DITZKRIEG, THE NEVER ENDING WAR ON MEN BY WOMEN EXECUTED BY USING THE TILTED PLAYING FIELD OF THEIR BATTLE OF THE SEXES. 


THERE WAS CONTINUAL FIGHTING BY MY MOTHER, WITH MY FATHER CONTINUALLY DEFERRING. I HAVE A NOTION THAT THIS IS WHAT HAPPENED IN MY WIFE'S SIBLING FAMILY AND IN MANY OTHER FAMILIES WHERE MEN DID NOT WIN BY BECOMING VIOLENT, NOT EVER, AND WOMEN, MOTHER WON EVERYTHING BY BEING MEAN AND UNCOOPERATIVE AND FIGHTING.


WHAT DO YOU THINK WOMEN LEARNED FROM THE POWER STRUCTURE IN THEIR FAMILIES? THEY WERE TAUGHT TO HATE MEN AND FIGHT WITH THEM IT PAID OFF.


FIGHT! FIGHTING WINS! THE NEED FOR LOVE AND AFFECTION AND SEXUAL GRATIFICATIONS IS A WEAKNESS.

THERE IS A LACK OF RECOGNITION THAT ANY GETTING TOGETHER AND COOPERATING TO BRING ABOUT AN UNLAWFUL OUTCOME IS A CRIME, CRIMINAL CONSPIRACY.

A MOST HEINOUS CRIMINAL CONSPIRACY IS THAT WHICH SEEKS TO HAMPER ANOTHER PERSON OR TO DESTROY AN INDIVIDUAL OR TO FORCE A PERSON TO UNDERTAK...