Wednesday, August 26, 2020

I HAVE NOT EVER FELT REALLY GOOD FOR LONG AFTER I LOST EVERYTHING AND THAT HAPPENED AGAIN AND AGAIN. I FEEL BAD ABOUT EACH AND EVERY ONE OF THOSE EVENTS EVERY DAY.

 


Friday, August 14, 2020

IT IS NOT ABOUT THEM, IT IS ABOUT ME, LINDON COLLARD


Larimer County wildfires burned homes, buildings valued at $55 ...

Delta mayor wants bats out of Burrvilla | Delta Optimist

The Burr House, Burvilla, my home for five years. I still feel hurt and edgy.

I DO NOT FEEL HATRED FOR ANYONE,  I FEEL BAD FOR MYSELF AND ALL OF THE GREAT EXPERIENCES I WORKED FOR OR  I HAD WILLED TO ME THAT WERE LOST. 


I felt really bad when my years long home tenancy was taken from me fraudulently in 1979 by the use of a clumsily altered document which would not have mattered if it did say Lang purchased the Burr House for Ten Thousand Dollars instead of the ONE DOLLAR he paid for my tenancy home where I paid the British Columbia Development Corporation $175 per month for five years. 


I also took care of the flooded basement when I got the tenancy and I made sure the BCDC Corporation never had to send someone to fix anything but once the furnace was fixed when it only needed an adjustment, certification was required and professional rip off artists came to Burrvilla.                                                      I fixed everything else.


 808080808080808080808080808080808080


I felt even worse when on June 20 1980 my home (I had purchased unfinished and stripped of wiring and plumbing by local vandals and thieves but I did not know.) which I had worked on for eight months, mostly alone, was burned by an arsonist.

I did not know, I had collected and bought fixtures and salvaged doors and windows and floors from demolitions; I had just got the house to move in time.

Returning with glass panels for the west deck at 9:30 pm there was a lit up window on the second floor so bright and then I saw that it was all that was left, part of a wall, the rest of the house was gone. 

All my work was gone, my clothes, the wife and kids clothes, my motorcycles and my Jewellery Factory Equipment and the development wax work of a new product line and my hundreds of pieces of cheap Gold Jewellery to sell and pay off the mortgage which I think was stolen before the fire and Art Jewellery from India and from my Jewellery Factory in Vancouver. It was all gone but the worn  out work clothing I had on.                       

   CAN YOU IMAGINE HOW BAD I FELT?

Larimer County wildfires burned homes, buildings valued at $55 ...

I am going to continue with how my wife took over " I know I am not entitled to anything " she said but '' I can start a divorce and you will lose all your assets to legal fees. "    I FELT BAD.

 

I FELT REALLY BAD RIGHT AWAY AND AFTER SHE TOOK CONTROL OF HOUSE BUILDING AND BUSINESS,  I OWED HUNDREDS OF THOUSANDS OF DOLLARS, THERE WAS TOTALLY SCREWED UP LAND AND A HOUSE FLOODING DOWN IN THE  HOLE AND I WAS CRIPPLED AGAIN IN DEC. 1986 AND I HAD NO JOB, HAD NEVER BEEN PAID AT MY WIFE'S BUSINESS. I HAD TO PAY $475 PER MONTH ON THE BUSINESS DEBT WHERE MY MOTHER LENT MY WIFE MY FATHER'S MONEY.  WAS THERE EVER A LOT OF MONEY EXTORTED WHICH I KNEW AND SUFFERED UNDER $1600. TO $1800. PER MONTH FOR 16 YEARS AND HUNDREDS OF THOUSANDS OF DOLLARS FROM INHERITANCES I KNEW ABOUT. THERE WAS ALSO STEALING MORE INHERITANCE MONEY WHICH I DID NOT KNOW ABOUT AT THE TIME BUT DO NOW. 

    I FEEL BAD ABOUT THE LOSS NOW


HERE IS THE SEVENTEEN FOOT LOWER THAN APPROVED HOUSE IN A HOLE. I FEEL BAD!


YOU COULD FEEL AS BAD AS I DID IF YOU HAD SOMEONE BURN YOUR HOUSE AND ALL YOUR POSSESSIONS THEN BOUGHT NOTHING FOR YOURSELF FOR SIXTEEN YEARS AS YOU PAID $1800 PER MONTH TO THE EXTORTIONIST FAMILY WOMEN OR GOD ONLY KNOWS WHAT THEY WILL SAY OR DO. THE HAMMER IS THAT I WILL BE DISENHERITED FROM MY COMPLETELY DOMINATED FATHER'S MONEY. THAT WOULD BE THE FOURTH INHERITANCE SEIZED OR HIDDEN FROM ME AND STOLEN  I DID GET SOME OF THE MONEY I INHERITED FROM MY AUNT ANNETTE, THE THIRD INHERITANCE, WHICH I DID NOT SPEND A DOLLAR OF, MOSTLY WENT TO PAY DEBTS WHICH HAD BEEN FORCED ONTO ME, 



FORCLOSURE WAS UNDERWAY ON A PROPERTY I OWNED 40% OF DUE TO MY HAVING TO BUY MORE AND MORE OF IT. I WAS NOT INFORMED BY ANYONE THAT IT WAS HAPPENING, I JUST MANAGED TO AVERT THAT FORCLOSURE  WITH ITS HUGE LOSS BY HANDING OVER  ALL THE MONEY I HAD LEFT. 


THERE IS A LOT MORE POSTED ABOUT MUCH MORE THAT HAPPENED BUT  I, BY 1993, WITH SEVEN MORE YEARS OF PAYING FOR NOTHING FOR ME, NOT EVER I WAS NOT ALLOWED TO BORROW FAMILY MONEY, THEY HAD MLLIONS OF DOLLARS, BUT MY WIFE WAS AND I HAD TO PAY IT BACK WITH INTEREST ALWAYS PAYABLE AT 13 3/4 % AND PRINCIPAL NEVER DIMINISHED. PAY FOR SIXTEEN YEARS AND STILL ALL OF THE PRINCIPAL WAS OWED TO MY MOTHER. 


I FEEL BAD I HAD TO PAY BECAUSE IT STOPPED ME FROM WORKING AT MUSIC.

Image result for Stage at the Wag London England

This is a photograph of the stage at the Wag in Soho, London UK, and I think this is an old picture of the Soho district.


DESPITE BEING PENNILESS, SOMEONE HAD TO BE AN 'ATTENDANT' SO I GOT TO FLY TO LONDON WITH MRS PEARSON AND I PERFORMED ON HARMONICA FOR THREE WEEKS WHILE SHE VISITED HER FAMILY. 



I HAD BEEN TO THE UK TO FURTHER MY CAREER IN 1992 AND MY WIFE TRIED TO SEIZE MY HOME AND SELL MY MUSICAL INSTRUMENTS. IN 1993 SHE ATTACKED ME AT MY DOOR SCRATCHING AT MY EYES.


I COLLAPSED  AND WHEN I COULD NOT GO ON WITH MY CAREER, I FELT BAD.

 

AND MY WIFE TRIED TO SEIZE MY HOME AND SELL MY MUSICAL INSTRUMENTS. IN 1993 SHE ATTACKED ME AT MY DOOR SCRATCHING AT MY 

THERE IS A LACK OF RECOGNITION THAT ANY GETTING TOGETHER AND COOPERATING TO BRING ABOUT AN UNLAWFUL OUTCOME IS A CRIME, CRIMINAL CONSPIRACY.

A MOST HEINOUS CRIMINAL CONSPIRACY IS THAT WHICH SEEKS TO HAMPER ANOTHER PERSON OR TO DESTROY AN INDIVIDUAL OR TO FORCE A PERSON TO UNDERTAK...