A MOVEMENT SEEKING TO EMPOWER WOMEN TO BE EQUAL TO MEN BECAME A SEVENTY YEAR RAMPAGE AGAINST MYSELF BY WOMEN WHO FELT THAT "WOMAN'S RIGHTS'' INFERRED INVULNERABLE OMNIPOTENCE .

MY MOTHER`S BROOM WAS WAY THICKER AND THE OTHER END OF THE BROOM IS USED.

HOW COULD THIS GO ON FOR 70 YEARS?


TRY STARTING AT AGE FOUR OR YOUNGER. MY THIRD CHILDHOOD MEMORY IS OF LAYING ON A  BED SHUDDERING AS I STRUGGLED FOR BREATH AFTER MY MOTHER THREW ME DOWN AND JUMPED ON ME SQUEEZING THE BREATH RIGHT OUT OF ME.

I have documented a number or Women's Criminal acts which I suffered the consequences from which I have tried vigorously to remedy without success.

www.blogger.com/blog/post/edit/4523024078182492560/1079409604716927734

CAPRICIOUS JUSTICE@blogspot , this blog 


I documented my losses and injuries caused by corrupt practices and attacks by agencies and authorities motivated by and by groups of men and women. 

AT THE AGE OF SEVENTY I HAD THREE POLICE INVOLVED COLLAPSES AND A THREAT BY EMAIL, ALL OF THESE EVENTS WERE CAUSED BY FAKE WOMAN`S COMPLAINTS WHICH ARE POWERED BY THEM BEING IN DANGER FROM A MAN OR HAVING FOUND AN ERROR OF OMISSION THEY COULD BLAME ON ME AND THUS SEND THE POLICE TO MY HOME WHERE i HAVE NOW BEEN COLLAPSED FOR FIVE YEARS. TIL AGE 75.   





https://www.bradenton.com/news/local/crime/article236308233.html