Saturday, July 3, 2021

"POLICE POWER SOCIOPATHS" THERE ARE MANY WAYS TO INTERPRET THIS PHRASE- NONE OF THEM "GOOD".


DO YOU SEE THE MOB OF POLICE?

LOOK AT HOW THEY OUTNUMBER

THE MAN, OLD AND UNPROTECTED,

STILL, HE IS STRUCK IN THE CHEST.


SOCIOPATHS EMULATE POLICE POWERS

Sociopaths punish and control and deceive and pretend to be justified doing their harmful actions.   

Sociopaths do bad things to other people and they are unconcerned about doing that because people who are in charge are allowed to do whatever they want to without any repercussions. Sociopaths feel they are in charge or take charge because they can wreck everything or wreck everything for you unless you let them do whatever they want to to you and to what you have that is yours. 


I THINK THAT THE PSYCHOS LEARNED HOW TO DO THIS FROM THE POLICE. 

POLICE POWER SOCIOPATHS IS A BLOG CONCERNED BY THE COOPERATION BETWEEN PSYCHOPATHS AND SOCIOPATHS AND THE POLICE. PSYCHOPATHS AND SOCIOPATHS WORKING IN POLICE AND BY-LAW AND SHERIFFS MAKE ENFORCEMENT DANGEROUS FOR CITIZENS AND MAKE IT IMPOSSIBLE FOR SOME TO HAVE THE BENEFIT OF PROTECTION.

click on POLICE POWER SOCIOPATHS

#1 FAVORITE SYMBIOTIC ENABLING for POLICE POWER SOCIOPATHS IS FALSE CHARACTERIZATION AND FALSE ACCUSATION

People will incorrectly characterize another person who is put into potential danger. Citizens are not safe when this happens to get them.

Click on POLICE POWER SOCIOPATHS to enter the blog

SOCIOPATHS DO NOT RECOGNIZE THE RIGHT OF OTHER PERSONS TO LIFE LIBERTY AND THE PURSUIT OF HAPPINESS AND SUCCESS SOCIOPATHS WILL DESTROY PEOPLE, PROPERTY, PROJECTS AND PROSPECTS WITHOUT HESITATION OR CARE ABOUT THE DAMAGE. POLICE AND OTHER LAW ENFORCEMENT OFFICERS DO NOT EXERCISE "DUTY OF CARE" RAIDING FALSELY INFORMED BY SOCIOPATHS USING POLICE TO CRIMINALLY DAMAGE INNOCENT PEOPLE.

THERE IS A LACK OF RECOGNITION THAT ANY GETTING TOGETHER AND COOPERATING TO BRING ABOUT AN UNLAWFUL OUTCOME IS A CRIME, CRIMINAL CONSPIRACY.

A MOST HEINOUS CRIMINAL CONSPIRACY IS THAT WHICH SEEKS TO HAMPER ANOTHER PERSON OR TO DESTROY AN INDIVIDUAL OR TO FORCE A PERSON TO UNDERTAK...