Monday, May 16, 2022

LOSS OF ALL OF EVERYTHING

I WAS SITTING HERE IN 2022 IN MY "HOUSE IN A HOLE". 


EVERYTHING I HAD EVER OWNED OR INHERITED WAS STOLEN OR BURNT TO ASHES AND GONE BY JUNE OF 1980.


THE HOUSE I WORKED ON FOR EIGHT MONTHS IS GONE.

THE JEWELRY AND THE JEWELRY FACTORY ARE GONE.

MY ORGAN AND MY '57 FENDER JAZZMASTER, GONE. 

ALL MY AMPLIFIERS WERE GONE.

ONE HUNDRED AND FORTY HOHNER DIATONIC HARMONICAS I HAD IN RESERVE STOCK WERE GONE.

EVERYTHING THE FAMILY WOULD NEED FOR YEARS TO COME, CHILDREN'S CLOTHING, SHEETS AND TOWELS, DISHES, POTS, PANS, A MOFFATT GOURMET OVEN, BEDS AND COUCHES AND DINING ROOM FURNITURE, GONE.

THE TREES AND THE MEADOW AND THE SOIL, GONE.

THE DITCH AND  THE SUBSOIL ARE A REPUGNANT SIGHT.


WHILE I WAS BUSY OR BECAUSE I WAS BUSY FOR TWENTY FIVE YEARS MY MOTHER AND MY FAMILY HAD BEEN STEALING MY INHERITANCES. EXPERIENCES AND BUSINESS OPPORTUNITIES WERE LOST FOREVER.

THEN MY WIFE STARTED WITH THE DIVORCE THREATS. THE HOUSE WAS NOT BUILT BY ME BUT BY A CROOK MY WIFE DEMANDED. IT IS THE SIZE SHE DEMANDED.

THEN IN HER RECKLESS MANIFESTATION OF MENTAL ILLNESS MY WIFE DEMANDED TO SPEND EVERYTHING I HAD, BORROW ON MY ASSETS AND LOSE EVERYTHING. 

THAT OPENED ME UP TO FINANCIAL EXPLOITATION THAT LASTED 16 YEARS.


ON A SECOND FRONT HAPPENING SIMULTANEOUSLY AND NEVER ENDING:

THERE WAS THE DISASTER OF HAVING TO REBUILD. 




THE REDNECKS HAD DEVASTATED THE LAND. THAT HAS NOT BEEN REMEDIED BUT FOR A 150 FOOT CIRCLE AND THAT DOES NOT INCLUDE THE ACTUAL HOUSE SITE  WHICH IS STILL RUINED. THE HOUSE IS NOT FINISHED!


THE NEIGHBORS HAD LIED TO MY INSURANCE COMPANY AND I COULD NOT LEAVE THIS LOT. THE COOPERATORS FORCED ME TO BUILD A NEW HOUSE ON THE SAME LAND. THE WIFE PUT A LIEN FOR ZERO DOLLARS OF UNPAID SUPPORT ON MY PROPERTY WHICH LOCKED ME IN. I WAS STUCK HERE WHERE THE REDNECKS COULD CONTINUE THEIR CRIMINAL HARASSMENT, TRESPASS, AND VANDALISM FOREVER. 


THE HOUSE IS WHERE IT COST MUCH MORE THAN ON THE OLD FOUNDATION. IT SITS IN A FLOODING HOLE. 



THE NEIGHBORS AND THE CRD CONTROLLED THAT. 


WHAT IS THERE LEFT OF ME ANYWAY?


THAT WOULD BE THE PAPER MACHE', THE WRITING AND THE MUSIC AND THE VIDEOS PUBLISHED ON THE INTERNET.


TO BE ABSOLUTELY TECHNICALLY ACCURATE: 

I DO OWN THE ROCKCLIFFE BUT HONEST TO GOD, I CANNOT STAY THERE OR SLEEP THERE OR GO THERE. 


IT IS LIKE I DO NOT OWN IT. I DO NOT FEEL ANY OWNERSHIP. I FEEL ONLY  AN ANGUISHED ENDANGERMENT. THE POLICE HAVE BEEN HERE OVER AND OVER SENT BY THE HYSTERICAL ALF TOONE MOB.


THE ROCKCLIFFE  IS  A WAR ZONE RULED BY THE ALF TOONE CORPORATION, HOSTILE NEIGHBORS WHO CALL THE POLICE TO OVERRULE ME, EVEN OUT HERE.

I AM THE OWNER OF A HALF DOZEN LARGE PROPERTIES. THIS MAKES ME A READILY AVAILABLE TARGET FOR ENFORCEMENT HYSTERICS. I PAY $100 K IN PROPERTY TAX AND INCOME TAX. I DO NOT INTEND TO FINANCE PERSONS TO UNNERVE ME WHILE I AM ON MY OWN PROPERTY.

 

JUNE 8 2016 THE WOMAN COSTUMED AS A BULL DIKE ROLLED IN THREATENING ME WITH CHARGES OF ANIMAL CRUELTY AND THEN THE WOMAN COSTUMED ACCURATELY AS A 1980'S GOVERNMENT ST. SEX WORKER EXITED THEIR POLICE TRUCK ASS FIRST AND SHE WIGGLED HER WAY DOWN OUT OF THE POLICE TRUCK WITH HER SHAPELY DERRIERE COMPLETELY REVEALED IN STRETCHED  TO TRANSPARENCY TIGHTS. MY SEXUAL ORGAN WOULD HAVE ENGORGED IN ERECTION IF THESE WERE NORMAL CIRCUMSTANCES BUT I AM BEING THREATENED AGAIN WITH A FALSE ARREST AND A FALSE PROSECUTION:


DAMN IT ALL TO HELL, UNDER THOSE CIRCUMSTANCES I  EXPERIENCED A CONVULSION WHICH KNOCKED THREE TEETH LOOSE WHICH EVENTUALLY FELL OUT AND I HAVE BEEN DROOLING OUT OF BOTH SIDES OF MY MOUTH SINCE THEN.



THERE WAS AN ALTERCATION UP THE ROAD LAST WEEK. IT HAPPENED WHERE NEIGHBORS THOUGHT THE FAKE 911 OR BY-LAW ENFORCEMENT ACTIVATING ALARMS LADY LIVED THERE AT FARMER ROAD AND OTTER POINT ROAD. I ENDED THE POST JUST BELOW WHICH HAS NOT BEEN CONFIRMED AS OF TODAY.....


CLICK TO ENTER THE blog, or scroll on and read the comments of Pengun who thinks Raids and 911 Calls anytime powered by any imagined premise are cool, "just normal churn". Would that possibly be what you wanted at your home?


 CANADIAN PRIVACY LAWS MISUSED


I ENDED THE POST A WEEK AGO WITH THIS STATEMENT:

I HAVE HEARD THAT THAT {Farmer Rd. and Otter Point Rd.} IS WHERE THE CRAZY FAKE 911 CALLER LADY ORIGINATES. I WONDER IF THERE IS A COMPONENT OF HER STALKING ACTIVITIES INVOLVED?

PenGunMay 13, 2022 at 9:50 AM

ROTFLMFAO! In 2016 the dog catcher showed up because there was a dog stuck in your ditch and barking. You have told the storey about this, and its obvious the neighbours called the dog catcher because of the long term barking of the stuck dog.


News Feed posts

6m 
Shared with Public
SIX YEARS AGO (and I am still drooling) I FREED A DOG CAUGHT
BY ITS LEAD IN MY CREEK BED. ONLY THE FORMER RESIDENT
NEXT DOOR WOULD HAVE HEARD
THE DOG BARKING AND PARTICULARLY
WHERE THE BARKING CAME FROM.
THE DOG DID NOT BARK ALL NIGHT.

AT DAWN I GAVE THE DOG WATER AND CAT FOOD I HAD WITH ME
AND A PET. HE WAS VERY FRIENDLY AND HAPPY TO BE LOOSE.

Penguin 13, 2022 at 9:50 AM
This is normal real life churn and you think its some sort of conspiracy. You are as crazy as a bag of rats.

When several people work together or just pass a lie down the line or obfuscate, they are Criminal Conspirators. They do not even have to meet but they usually do.

People who creep about at night looking for a premise to exaggerate or misconstrue normal activity so as to require a Police Response are not normal nor do they know what is real. They are a lot like you.

Replies to PenGunMay 13, 2022 at 9:50 AM
  1. THAT IS NOT WHAT HAPPENED. THE NEIGHBOR DID NOT CALL THE DOGCATCHER, I KNEW THEM AND I INQUIRED: when the former neighbor came here. I thought the dog was at his place when I heard the barking. Somebody stalked me, coming up the driveway on my property at night to even be able to see where the dog was.


    THE Sheriff 's ARRIVAL WAS FOUR OR FIVE DAYS AFTER I FOUND THE DOG AND I CUT HIM LOOSE AT DAYBREAK.

    You are the crazy one. How do you think you know what happened when you were not here?
    Would you just get lost. I do not want to seem weak by cutting you off but I do not have time for this.Go Away on your own.

    Delete
  2. People who creep about at night looking for a premise to exaggerate or misconstrue normal activity so as to require a Police Response are not normal nor do they know what is real. They are a lot like you.

THERE IS A LACK OF RECOGNITION THAT ANY GETTING TOGETHER AND COOPERATING TO BRING ABOUT AN UNLAWFUL OUTCOME IS A CRIME, CRIMINAL CONSPIRACY.

A MOST HEINOUS CRIMINAL CONSPIRACY IS THAT WHICH SEEKS TO HAMPER ANOTHER PERSON OR TO DESTROY AN INDIVIDUAL OR TO FORCE A PERSON TO UNDERTAK...