Friday, January 7, 2022

 


Friday, January 7, 2022

THE EFFECTS OF A COLLAPSE OR A SEIZURE CAN BE SUBTLE AND UNDERSTOOD ONLY IN RETROSPECT

WHEN I EXPERIENCE A FULL OR ONE SIDE BODY COLLAPSE, THE RESULT IS UNEQUIVOCAL. I WILL BE DOWN TO THE GROUND IN A SQUAT OR WITH ONE LEG AND KNEE FOLDED DOWN FLAT AND I WILL BE DISABLED BY SPINAL DISTRESS.














WHEN I CONVULSE AND REMAIN ON MY FEET, I MAY NOT BE AWARE OF HOW SEVERE THE EFFECT IS ON SOME LESS OBVIOUS ASPECTS OF MY DISABILITY SUCH AS AN INABILITY TO KNOW WHERE I AM WITHOUT MOVING AND I HAVE AN UNFAMILIAR AND INCORRECT PERCEPTION OF ANGLES.  BUILDINGS AND STREET CORNERS APPEAR TO NOT HAVE RIGHT ANGLES BUT HAVE ACUTE ANGLES INSTEAD. I HAVE BEEN UNABLE TO READ WHILE I WAS AFFECTED BY THIS PERCEPTUAL MALFUNCTION. 




NOVEMBER FIFTH 2020 I DROVE FOR ONE AND ONE HALF HOURS AND AS I PASSED THE ROCKLIFFE APARTMENTS WHERE I HAVE A SUITE I HAD A SEIZURE OR A COLLAPSE WHICH IS STILL AFFECTING ME. 

I DID NOT REALIZE UNTIL NOW THAT I WAS AFFECTED SO SEVERELY BY BEING DENIED THE USE OF MY SECONDARY HOME WHICH FORCED ME TO DRIVE TO A MEDICAL APPOINTMENT NEAR MY APARTMENT FROM OTTER POINT. 

I KEEP SEEING THE VERY END OF MY BUILDING AND I REALIZE NOW WHY I WAS THE LAST FIFTEEN MINUTES LATE. I COULD NOT RECOGNIZE THE HEALTH POINT DRIVEWAY TO PARK THERE.



I WAS EXPERIENCING THE SAME TYPE OF SYMPTOMS AS I WAS EXPERIENCING IN 2001 WHICH I DOCUMENTED, INFORMED AUTHORITIES ABOUT AND I REPORTED THIS TO MY MEDICAL  PRACTITIONERS.  







1 comment:

  1. Why would anyone care about this? Everyone has their own problems and that's what they care about. Very few of them look for sympathy like you do, and just get on with their lives.

    You are fucked up because you are so strange that losing a battle over just stupid stuff, affects your ability to use your own assets. Its entirely you that is doing this. The authorities do not care at all.

    I am recovering from a bad hip and back. X-Rays reveal some damage and I have no choice but to work around it. I have some light weights and am building muscle in my ass. that is helping and I hope to be able to roam my beloved mountains again. No one knows except the people who see me staggering around, cursing the pain once in a while, little screams really. ;)

    ReplyDelete

THE PEOPLE WHO WORK AT THE RCMP AND THE CRD RIP OFF THE TAX MONEY I PAY.

  TRUE LEFT I PAY AN INORDINATE AMOUNT OF PROPERTY TAX. ALLEGEDLY A LOT OF MY $50+K/ANNUM TAX IS TO PAY FOR POLICE AND BY-LAW SERVICES. May ...